top of page


Ontbijt
Massages

IMG_8426.JPG

ONTBIJT / CULINAIR

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm. De meeste producten zijn lactosevrij.

Het bestaat uit :

  • zelfgemaakte confituren, Cómpeta honing en ander zoet broodbeleg.

  • yoghurt met diverse ontbijtgranen, zaden en pollen

  • diverse soorten brood waaronder enkele eigen creaties

  • vers fruitsap

  • vers en gedroogd fruit

  • Andalusisch ontbijt

  • vlees- en kaassoorten

  • eieren naar wens

Heeft u een andere dieetvorm of heeft u allergieën, alles is bespreekbaar.

Wij proberen voor U een fantastisch ontbijt te serveren.

Lunch

Wilt u op de B&B een lunch nuttigen, geef dat aan na het ontbijt. Voor de wandelaars kunnen wij ook een lunchpakket klaarmaken.

 

Diner

Enkele avonden per week maken we een 2- of 3-gangen menu waar onze gasten aan kunnen deelnemen. ’s Morgens kan u intekenen om daaraan deel te nemen. We proberen hierbij een combinatie te maken van zowel Spaanse als internationale gerechten.

 

Honestybar

 

Buiten staat een honestybar gevuld met verschillende wijnen, bier en Belgische en Nederlandse bieren, frisdranken en ijsjes.

Eveneens hebben wij een uitgebreide gin en tonic lijst.

Massage

Wenst u zich helemaal te ontspannen, dan kan je gebruik maken van onze massages.

Zweedse massage :

De term Zweedse massage is vooral gangbaar in Nederlandstalige en in Engelstalige landen. Daarbuiten wordt vooral de term klassieke massage gebruikt.

Binnen de Zweedse massage werkt de masseur bijna uitsluitend met de handen. Technieken die met onderarmen en/of ellebogen worden verricht (of met nog andere middelen zoals voeten) – die in andere massagevormen wel voorkomen – zijn in de Zweedse massage niet gebruikelijk.

De Zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en hulp bij zelfherstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel.

Er kan olie, crème of lotion worden gebruikt om de weerstand van de huid te verminderen. Het is belangrijk deze eerst in de handpalm warm te wrijven en niet koud op de te masseren huid te doen.

bottom of page