top of page

Cómpeta - omgeving en naturisme

competa andaloucia.jpg

Cómpeta is een mooie bestemming voor mensen die in hun vakantie van cultuur, rust en natuur houden. Het is een typisch Andalusisch wit bergdorp, op 55km afstand van Málaga en 18 km van de kust, waar oude tradities in ere worden gehouden. Het ligt in de regio Axarquia op 636 meter hoogte, aan de voet van de Sierra Almijara y Tejeda.

Cómpeta heeft dan ook diverse voorzieningen, zo zijn er meerdere pinautomaten, banken, verschillende kleinere supermarkten, winkel met locale artisanale producten, apotheken, een ambulancepost die 7 dagen per week 24 uur per dag bemand is en een groot gemeentelijk zwembad. Het dorp heeft veel barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten op hun gezellige terrasjes.

Cómpeta staat bekend om de Moscatel wijn, er zijn dan ook diverse bodega’s en in het plaatselijke museum ziet u meer over de geschiedenis van het dorp. Gedurende het jaar zijn er zowel in Cómpeta als in de omliggende dorpen feesten ter ere van de beschermheiligen en de lokale producten, de Noche del Vino (nacht van de wijn) op 15 augustus is het bekendste feest in de regio.

Het natuurpark is een geliefde plek voor wandelaars, paardrijders en fietsers. In het dorp zijn twee bedrijven die diverse excursies in de omgeving verzorgen.

Meer weten: Klik hier

Cantarrijan naturist.jpg
cordoba_edited.jpg
links.jpg
Naturisme in de buurt
van casa los dos

Naturisme is een manier van leven geworden voor ons. Dit wensen we graag delen met onze gasten. Dat kan gedurende heel het verblijf door middel van clothing optional ofwel tijdens de naaktmaanden juli en september, waar onze b&b volledig naakt is, men only.

Het geeft een compleet andere sfeer, gemoedelijk waar iedereen met respect met mekaar omgaat.

Eveneens kan je vanuit onze b&b enkele prachtige naaktstranden vinden en is het evenzeer mogelijk om wandelingen naakt te doen. Dit omdat er in Spanje geen beperkingen zijn qua naaktheid in openbaar.

Naakstranden : Cantarijan (45min) en Almayate (30min)

Meer weten: Klik hier

Uitstapjes
 

Vanuit Casa Los Dos is er de mogelijkheid om tal van uitstapjes te doen, van lekker lui strandje tot de steverige wandelingen. Competa is trouwens een wandelparadijs, ook voor naturisten.

Meer weten: Klik hier

Partners in links
 

Een uitgebreide reeks aan links voor nog meer info over de streek, restaurantjes, autoverhuur, vliegmaatschappijen enz.

Meer weten: Klik hier

bottom of page